HTC Magic krijgt in april Android 2.0

Krijgen de oudere eerste generatie Android-telefoons nu wel of niet een update naar versie 2.0?” is de vraag die veel bezitters van zo’n toestel bezighoudt. De Oostenrijkse operator A1 durft nu een duidelijk antwoord te geven: ja. Android 2.0 en 2.1 komen via een OTA (Over The Air) update beschikbaar. Een vertegenwoordiger van A1 heeft tegenover een lezer van de website Androinica verklaard dat Android 2.0 in maart of uiterlijk april uitgerold gaat worden. Wanneer Android 2.1 beschikbaar komt, kon deze bron nog niet zeggen. Maar hij bevestigde wel dat deze ook voor de HTC Magic beschikbaar zal komen

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nu maar hopen dat Vodafone Nederland, die de HTC Magic in Nederland leverde, de koers van A1 volgt. Dit zou goed nieuws zijn voor Magic-bezitters die met deze update dan ook kunnen profiteren van de laatste Android-verbeteringen.

Via: Androinica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.