HTC Magic krijgt officiële update met HTC Sense

htc sense magicDe HTC Magic krijgt een officiële update, zodat je de HTC Sense-interface ook op dit toestel kunt gebruiken. De Amerikaanse T-Mobile MyTouch 3G krijgt de update echter niet, terwijl het toch precies dezelfde telefoon is. Een mogelijke oorzaak daarvan zijn licentie-afspraken, maar het kan ook te maken hebben met de kleinere hoeveelheid RAM die in de Amerikaanse toestellen aanwezig is. Wat de licentiekwestie betreft: in juni maakte HTC op een persbijeenkomst bekend dat eigen aanpassingen voor het besturingssysteem (zoals HTC Sense) niet zijn toegestaan op Google Experience-telefoons, de telefoons met het Google-logo op de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is nog even afwachten hoe dit uitpakt bij de Nederlandse HTC Magic, die via Vodafone wordt verkocht en ook ruim voorzien is van Google-branding.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.