HTC Magic officieel gelanceerd in Amsterdam

Redactie
19 mei 2009, 17:53
1 min leestijd
HTC Magic officieel gelanceerd in Amsterdam
htc magic

Vodafone Nederland gaat vanaf begin juni de HTC Magic op de markt brengen. Dat wisten we natuurlijk al, maar vandaag heeft Vodafone het toestel dan ook echt gelanceerd tijdens een inloopmiddag in Amsterdam. Je kunt het toestel vanaf begin juni kopen in combinatie met een tweejarig Vodafone-abonnement van €27,50 per maand. Voor de Vodafone Internet BloX betaal je het eerste jaar niets en het tweede jaar €9,50 per maand. Of er ook ondersteuning voor Microsoft Exchange meegeleverd gaat worden is nog even de vraag; een medewerker van Vodafone gaf aan dat er wel naar gekeken wordt.

De eerder genoemde lanceerdatum van 1 juni zou ook iets later kunnen uitvallen (1 juni is namelijk Tweede Pinksterdag). Dan zal Vodafone nog wel even de teller op de website moeten aanpassen. De enige Vodafone-aanpassing op de HTC Magic is een Vodafone-icoontje op het startscherm, waarmee je naar het mobiele portal van Vodafone wordt doorgestuurd. Dit is in feite een snelkoppeling. Tijdens de bijeenkomst konden we ook even de G1 naast de HTC Magic zien. De Magic is eleganter en mooier vormgegeven en aanmerkelijk lichter: 145 gram tegenover 119 gram.

Lees verder na de advertentie.

De specificaties van de HTC Magic zijn zo langzamerhand wel bekend: een 3,2 megapixel camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.0, intern 500 MB geheugen, een microSD-kaartslot en een 8GB geheugenkaartje. Tekst invoeren gaat via het schermtoetsenbordje. Vodafone wil zich met de HTC Magic vooral op de consument richten. Lees ook ons review van de HTC Magic.

De abonnementsinformatie is afkomstig van Bright

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's