HTC Magic komt naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk (en wanneer in Nederland?)

htc magicDe aankondigingen voor de HTC Magic komen nu goed op gang. In Oostenrijk zal het toestel verkocht worden via A1, zonder dat er al een datum wordt genoemd. In Frankrijk kun je vanaf 6 mei terecht bij SFR en in Italië moet je bij TIM zijn. In Italië kun je de HTC Magic straks los kopen voor ‘slechts’ €449. In Spanje is de HTC Magic al te koop.

Maar hoe zit het nou in Nederland?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Van Vodafone hoeven we voorlopig niets te verwachten, maar tipgever Jeroen hoorde van The Telecom Shop in Hoogeveen dat zij vanaf volgende week de HTC Magic in de schappen hebben liggen. Vorige week zouden er in deze winkel al twee stuks verkocht zijn. De winkel koopt de toestellen rechtstreeks bij HTC in. Dus mocht je op zoek zijn naar de HTC Magic: wacht niet op een Vodafone-aankondiging maar kijk eens bij de telefoonwinkels.

htc magic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.