HTC Magic tijdelijk uit de schappen in Nieuw-Zeeland

Redactie
3 juli 2009, 15:23
1 min leestijd
HTC Magic tijdelijk uit de schappen in Nieuw-Zeeland
vodafone google

De HTC Magic is nog maar sinds 26 juni in Nieuw-Zeeland te koop. Maar toch heeft Vodafone het toestel tijdelijk alweer uit de winkels gehaald. Waarom is vooralsnog een raadsel: het zou te maken kunnen hebben met bevoorradingsproblemen of commerciële problemen, zo schrijft de National Business Review, een lokale nieuwssite. Mogelijk spelen daarbij problemen met de importeur van de HTC-toestellen.

Een andere mogelijke oorzaak heeft te maken met de vrouwen die als bodypaint-model tijdens de launchparty van de HTC Magic rondliepen. Inmiddels heeft Vodafone bekendgemaakt dat de HTC Magic vandaag weer in de winkels verkrijgbaar zal zijn – zowel in de fysieke winkels als in de online shop.

Lees verder na de advertentie.

Vodafone benadrukte daarbij opnieuw dat het om een “commercial issue” ging, waarbij ze niet nader wilden aangeven of het om een probleem met Google, met toestelfabrikant HTC of met een andere partij ging. “We do not comment on the businesses of our carriers and partners“, zei sales- en marketingdirecteur Anthony Petts van HTC.

Via: National Business Review

Categorie: Opmerkelijk
Spotlight: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's