HTC Magic: voor 449 euro bij Proximus, alleen in wit

htc magicDe Belgische operator Proximus heeft de tarieven voor de HTC Magic bekendgemaakt. Het toestel zal alleen in het wit verkocht worden en kost 449 euro. Vanaf begin juni is de HTC Magic verkrijgbaar. Proximus heeft een exclusieve overeenkomst voor dit toestel en heeft vanaf vandaag een webpagina geopend, waar geïnteresseerden meer informatie kunnen krijgen. Je kunt je daar ook inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief.

Maar eigenlijk is dat niet nodig: alle details zijn al bekend, behalve dan de exacte lanceerdatum: het touchscreen met trackball, snel internet (7,2 Mbps download en 2,0 Mbps upload). Er zit een 3,2 megapixel camera, een GPS-ontvanger, Wi-Fi en 2 GB geheugenkaart in.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Proximus levert het toestel met Microsoft Exchange-ondersteuning, een PDF-viewer én QuickOffice, het kantoorpakket voor Android. Die drie laatstgenoemde toepassingen zijn niet standaard onderdeel van Android. Natuurlijk zitten er ook de gebruikelijke Google-applicaties op, zoals Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar en Google Talk.

Zoals gezegd: de witte HTC Magic is te koop voor 449 euro, inclusief BTW en Recupel (= recyclebijdrage). In de 60 Bizz Corners van de Belgacom-verkooppunten kun je de HTC Magic vanaf begin juni bekijken.

Meer info: Proximus
Tipgever: Pieter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.