HTC Magic: voor 449 euro bij Proximus, alleen in wit

Redactie
13 mei 2009, 19:15
1 min leestijd
HTC Magic: voor 449 euro bij Proximus, alleen in wit
htc magic

De Belgische operator Proximus heeft de tarieven voor de HTC Magic bekendgemaakt. Het toestel zal alleen in het wit verkocht worden en kost 449 euro. Vanaf begin juni is de HTC Magic verkrijgbaar. Proximus heeft een exclusieve overeenkomst voor dit toestel en heeft vanaf vandaag een webpagina geopend, waar geïnteresseerden meer informatie kunnen krijgen. Je kunt je daar ook inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief.

Maar eigenlijk is dat niet nodig: alle details zijn al bekend, behalve dan de exacte lanceerdatum: het touchscreen met trackball, snel internet (7,2 Mbps download en 2,0 Mbps upload). Er zit een 3,2 megapixel camera, een GPS-ontvanger, Wi-Fi en 2 GB geheugenkaart in.

Proximus levert het toestel met Microsoft Exchange-ondersteuning, een PDF-viewer én QuickOffice, het kantoorpakket voor Android. Die drie laatstgenoemde toepassingen zijn niet standaard onderdeel van Android. Natuurlijk zitten er ook de gebruikelijke Google-applicaties op, zoals Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar en Google Talk.

Lees verder na de advertentie.

Zoals gezegd: de witte HTC Magic is te koop voor 449 euro, inclusief BTW en Recupel (= recyclebijdrage). In de 60 Bizz Corners van de Belgacom-verkooppunten kun je de HTC Magic vanaf begin juni bekijken.

Meer info: Proximus
Tipgever: Pieter

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's