HTC New Eden: een fraai Android-concept
Redactie

Om direct met de deur in huis te vallen: nee, de HTC New Eden is geen bestaande telefoon. Het concept is gemaakt door James Wang van Line2Designs. Wang combineerde de beste eigenschappen van moderne smartphones. Dit resulteerde in een prachtige telefoon met een zakelijk, elegant ontwerp. Zijn Eden heeft een 3D-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels en een grootte van vier inch. De telefoon is negen millimeter dik en heeft een 16,4 megapixelcamera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wang komt binnenkort met een tweede versie van de Eden. “Ik hoop dit toestel binnenkort aan te treffen in de winkel”, zegt Wang. “HTC is een bedrijf dat de wereld al drie jaar in de greep houdt met geraffineerde producten.” Ik ben benieuwd of deze verkapte sollicitatie resulteert in een baan bij HTC. Wellicht wordt de HTC New Eden ooit realiteit.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.