‘Foto’s tonen HTC Ocean Note met tweede scherm’
Erwin Vogelaar

Nog twee dagen en HTC onthult officieel zijn nieuwe producten. Tot dan kunnen we genieten van geruchten en gelekte afbeeldingen, zoals deze HTC Ocean Note foto’s waarin we de smartphone zien met een tweede schermpje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC Ocean Note foto’s

Komende donderdag, 12 januari, zalU HTC tijdens een presentatie zijn nieuwe producten onthullen. Een van deze toestellen is waarschijnlijk de smartphone die nog bekend staat onder de codenaam ‘Ocean Note’. Er zijn nu enkele foto’s van dit toestel gelekt en wat direct opvalt: er zit een tweede schermpje op. Dit tweede schermpje, bovenin het toestel, doet heel erg denken aan het tweede schermpje op de LG V10 en de LG V20. Op dit schermpje, naast de cameralens, worden onder andere shortcuts en notificaties getoond. Ook zal dit schermpje altijd aanstaan, zodat je niet het hele scherm hoeft aan te zetten om informatie te lezen.

Verder zien we een glazen frame, terwijl HTC in voorgaande jaren voor aluminium is gegaan. Ook valt de flinke bult voor de camera aan de achterkant op. Of deze toevoegingen genoeg zijn voor HTC om meer op de smartphonemarkt te betekenen is twijfelachtig. Gelukkig is dit niet het enige toestel waar het bedrijf aan werkt. Zo lekte eerder al een video uit, waarop een HTC Vive-smartphone te zien is. Gezien de naam is de kans groot dat virtual reality een grote rol gaat spelen bij dit toestel.

Zoals gezegd is 12 januari de dag dat HTC de nieuwe smartphones gaat onthullen. In een nieuwe teaservideo, die je hieronder kunt bekijken, stelt de fabrikant dat de presentatie helemaal om jou draait. Er is weinig uit de video te halen, behalve dat HTC de diversiteit in materialen en kleuren lijkt door te voeren zoals in bovenstaande gelekte video te zien is. Donderdag zullen we meer weten.

Lees het laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.