Goed nieuws: HTC ziet omzet stijgen door succes HTC One M8

Redactie
6 mei 2014, 15:01
1 min leestijd
Goed nieuws: HTC ziet omzet stijgen door succes HTC One M8
htc omzet

De HTC omzet is flink gestegen. Dat meldt het Taiwanese bedrijf. De omzet in april is ten opzichte van dezelfde maand in 2013 met 12,7 procent gestegen. En dat is flink, want eind maart van vorig jaar kwam de eerste One uit. Daarmee lijkt HTC beter te presteren met de HTC One M8, waar wij ook erg enthousiast over zijn. Het toestel is met name populair in Taiwan, het thuisfront van HTC, en in China.

HTC verwacht de omzet in het tweede kwartaal van dit jaar te verdubbelen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is een mooie prognose, want HTC verkeert al jaren in zwaar weer door tegenvallende verkopen op de smartphonemarkt, ondanks dat het bedrijf kwalitatief hoogstaande producten maakt.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M8 in het kort

orig_HTC One M8 Gold10

De nieuwe HTC One is voorzien van 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie, 2,3GHZ-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 801), 2GB aan werkgeheugen en Android 4.4 met daaroverheen de bekende Sense-skin en het sociale homescreen BlinkFeed.

Verder zijn er twee camera`s aan de achterzijde te vinden die je achteraf foto`s laten scherpstellen. Ook gebruikt HTC voor het eerst touchscreen-knoppen, dat in combinatie met Android KitKat ervoor zorgt dat de gehele schermgrootte optimaal kan worden gebruikt.

Videoreview

HTC One aanbiedingen

Op onze HTC One kopen pagina vind je de meest recente en beste aanbiedingen.

Lees ook

-> Lees ook onze vergelijking van de HTC One vs iPhone 5S

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu