De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘HTC One 2 wordt kleine update van originele One’

Redactie
3 januari 2014, 18:42
1 min leestijd
‘HTC One 2 wordt kleine update van originele One’
HTC One 2

De HTC One 2 – die ook wel bekend staat onder de namen HTC Two of
HTC M8, maar wij toch eerstgenoemde naam verwachten – wordt volgens de bekende Twitter-lekker Evleaks maar een vrij simpele update van het huidige vlaggenschip, de HTC One.

De HTC One 2 zou een 5 inch-scherm met een 1080p-scherm, 2GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon MSM-8974-processor, die over vier kernen beschikt. Deze specificaties zijn grotendeels aan de HTC One, dat nog steeds een zeer populair Android-toestel is en door AndroidPlanet tot de tweede Android-smartphone van 2013 werd verkozen.

Lees verder na de advertentie.

HTC One 2: nog meer specs

Verder zou de HTC One 2 volgens Evleaks, die het veelal bij het rechte eind heeft gehad, opnieuw een ultrapixel-camera krijgen en op Android 4.4 KitKat en Sense 6.0 draaien. Over het design is verder nog niets bekend, maar het is de verwachting dat HTC het aluminium behoudt en verbetert – het was immers één van de sterkste punten van de HTC One.

Toch lijken de specificaties die door Evleaks zijn gepubliceerd erg vreemd. Ondanks dat HTC het toestel mogelijk in februari wil introduceren, lijkt het erop dat anderen – zoals LG en Samsung – hogere ogen proberen te gooien met octacore-processors en qhd-schermen. Hoewel dat niet per se betekent dat het ‘beter’ is, lijkt het voor HTC vreemd om hun nieuwe vlaggenschip met ‘hardware die vorig jaar populair was’ gaat leveren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu