Nieuwe HTC One op eBay: dezelfde specs, maar minder gekke naam

Gijs Ettes
12 maart 2014, 14:57
1 min leestijd
Nieuwe HTC One op eBay: dezelfde specs, maar minder gekke naam
HTC One 2014

Het ziet ernaar uit dat The All New HTC One gewoon in de winkels zal liggen als de HTC One. De 2014-editie verscheen vandaag kort op eBay, maar was al snel verkocht voor de vraagprijs (500 dollar), omgerekend zo’n 360 euro. De verwachting is dat het toestel op 7 april in Nederland en België verkrijgbaar is, voor een iets realistischere adviesprijs van 599 euro.

Het is onduidelijk of de foto’s bij de eBay veiling de echte verpakking van de HTC One 2014-editie betreffen, maar overtuigend zijn ze in ieder geval wel. Het betreft een toestel bedoeld voor het Amerikaanse Verizon-netwerk dat beschikt over 32GB aan opslaggeheugen. De specificaties komen overeen met eerdere berichten: aan boord vinden we een 2,3GHZ-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 801), 2GB aan werkgeheugen en een 5-inch-scherm met een 1080p-resolutie.

Lees verder na de advertentie.

Over iets minder dan twee weken vindt de officiële onthulling van de HTC One 2014-editie plaats, een evenement waarvan AndroidPlanet live verslag zal doen. De kans is echter klein dat de persconferentie spannend nieuws oplevert, aangezien zowel de specificaties als het design en de software breed zijn uitgemeten in een haast onafgebroken stroom aan lekken.

De meest innovatieve feature van het toestel is de dubbele 5-megapixel-camera aan de achterzijde. Met de camera’s schiet je scherpe kiekjes bij weinig licht en kun je – net als het geval bij de Lytro-camera – foto’s achteraf scherpstellen. HTC rust zijn smartphones doorgaans uit met prima camera’s en we verwachten dat dit bij de HTC One 2014-editie niet anders is.

Releasedatum HTC One 2014-editie

De releasedatum van (The All New) HTC One in Nederland en België wordt verwacht op 7 april. Het toestel kost bij verschijning 599 euro, maar bij uitgebreide 2-jarige abonnementen krijg je het toestel waarschijnlijk gratis.

Het laatste HTC nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu