Om 18.00 uur Nederlandse tijd houdt HTC een speciaal evenement waar de onthulling van de HTC One A9 wordt verwacht. De presentatie is live te volgen, al is de meeste informatie over de smartphone inmiddels al uitgelekt.

HTC One A9 livestream volgen

De HTC One A9 livestream  is voor thuisblijvers hierboven te volgen.  Van de nieuwe smartphone  weten we al dat hij  een metalen behuizing krijgt, die verdacht veel lijkt op het frame van de iPhone 6(S). Verder is het nieuwe vlaggenschip naar verluidt voorzien van een vingerafdrukscanner (geïmplementeerd in de homeknop) en een  5 inch-amoled-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

htc one a9 livestream

Ook heeft de HTC One A9 een Qualcomm Snapdragon 617-chip, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslag. Aan de achterzijde bevindt zich een 13 megapixel-camera met flitser en optische beeldstabilisatie. Aan de voorkant is een 4 megapixel-frontcamera te vinden. De accu heeft naar verluidt een capaciteit van slechts 2150 mAh.  De prijs van de HTC One A9 bedraagt naar verwachting  599 euro.

Lees het laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.