Bij aanschaf HTC One M8 maak je kans op een gouden One M8
Redactie

HTC One actieAls je nu een HTC One M8 koopt, maak je kans om een échte gouden HTC One M8 én VIP-kaarten voor de Champions League-wedstrijd Ajax – Apoel op 10 december. Deze bijzondere HTC One actie is afkomstig van T-Mobile en geldt alleen voor T-Mobile-klanten. De HTC One M8 is bij T-Mobile veelal gratis te verkrijgen met een abonnement.

De gouden HTC One M8 is waarschijnlijk afkomstig van Goldgenie, die eerder bekendmaakte een 24-karaats gouden One M8 te maken. De gouden versie is dus niet de Amber Gold-versie van de smartphone, die gewoon in de winkel te koop is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC One actie

HTC One M8 kopenDe HTC One M8 is het huidige topmodel van HTC. Dit toestel, dat is voorzien van een 5 inch full-hd-scherm, Snapdragon 801-chip, 2GB aan werkgeheugen en een 2600 mAh-accu, wordt geüpdatet naar Android 5.0 Lollipop en is tot op heden nog steeds een smartphone met een uitstekende accuduur die menig concurrent achter zich laat.

Verder beschikt het toestel over een 4 ultrapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde waarmee je prima selfies schiet. Het grootste pluspunt van de smartphone is echter zijn behuizing, dat van één blok aluminium is gemaakt en zeer fraai oogt.

HTC One M8 videoreview

Laatste HTC One M8-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.