Bij aanschaf HTC One M8 maak je kans op een gouden One M8

Redactie
3 november 2014, 19:03
1 min leestijd
Bij aanschaf HTC One M8 maak je kans op een gouden One M8
HTC One actie

Als je nu een HTC One M8 koopt, maak je kans om een échte gouden HTC One M8 én VIP-kaarten voor de Champions League-wedstrijd Ajax – Apoel op 10 december. Deze bijzondere HTC One actie is afkomstig van T-Mobile en geldt alleen voor T-Mobile-klanten. De HTC One M8 is bij T-Mobile veelal gratis te verkrijgen met een abonnement.

De gouden HTC One M8 is waarschijnlijk afkomstig van Goldgenie, die eerder bekendmaakte een 24-karaats gouden One M8 te maken. De gouden versie is dus niet de Amber Gold-versie van de smartphone, die gewoon in de winkel te koop is.

Lees verder na de advertentie.

HTC One actie

HTC One M8 kopen

De HTC One M8 is het huidige topmodel van HTC. Dit toestel, dat is voorzien van een 5 inch full-hd-scherm, Snapdragon 801-chip, 2GB aan werkgeheugen en een 2600 mAh-accu, wordt geüpdatet naar Android 5.0 Lollipop en is tot op heden nog steeds een smartphone met een uitstekende accuduur die menig concurrent achter zich laat.

Verder beschikt het toestel over een 4 ultrapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde waarmee je prima selfies schiet. Het grootste pluspunt van de smartphone is echter zijn behuizing, dat van één blok aluminium is gemaakt en zeer fraai oogt.

HTC One M8 videoreview

HTC One M8 video review (Dutch) - AndroidPlanet.nl

Laatste HTC One M8-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu