De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

HTC One Android 4.2.2 update begonnen met Europese uitrol

Gijs Ettes
6 juli 2013, 14:05
1 min leestijd
HTC One Android 4.2.2 update begonnen met Europese uitrol
HTC One

In sommige Europese landen is de 417MB grote Android 4.2.2-update voor de  HTC One begonnen met zijn uitrol. Eerder deze week werd de update al gespot in Taiwan.

Het lijkt hierbij wel om de 4g-versie van de HTC One te gaan, en de Android 4.2.2-update is vooralsnog alleen in Scandinavië gesignaleerd. Dit maakt het echter wel waarschijnlijk dat het niet lang meer duurt voordat Nederlandse HTC One-bezitters ook aan de slag kunnen met Android 4.2.2.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.2.2 update introduceert meerdere nieuwigheden

De update voor de HTC One brengt – naast de verbeteringen van Android 4.2.2 zelf – enkele fijne verbeteringen met zich mee. Zo brengt hij onder andere een verbeterde launcher bar, een nieuw widgetpaneel, een aangepaste vergrendelscherm-stijl met nieuwe widgets, een verbeterde functie van de homeknop en het batterijpercentage in de statusbalk.

Ook zorgt de update ervoor dat de quick settings – de iconen waarmee snel functies in- en uitgeschakeld kunnen worden – aan Android wordt toegevoegd en dat de camera-app op verschillende punten wordt verbeterd.

Als je een zogeheten branded toestel hebt van een bepaalde provider, kan het nog wel even duren voordat je de update kunt downloaden; unbranded toestellen hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten.

Bron: Android Central

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's