HTC One Android 4.2.2 update gespot, nieuwe functies onthuld

Redactie
2 juli 2013, 12:10
1 min leestijd
HTC One Android 4.2.2 update gespot, nieuwe functies onthuld
HTC One Android 4.2.2

De  HTC One Android 4.2.2 update is gespot in Taiwan. De update bedraagt een flinke 464 mb en brengt de laatste versie van Jelly Bean naar de HTC One. Deze laatste versie van Jelly Bean lost onder andere het probleem met de beruchte zwarte balk op waardoor er door apps weer van het volledige scherm gebruik kan worden gemaakt.

Wanneer de HTC One Android 4.2.2 update in Nederland wordt uitgerold, is nog niet bekend. Omdat de update al wel publiekelijk wordt uitgerold, zal dit geen lange tijd meer duren.

De HTC One Android 4.2.2 update brengt onder andere een verbeterde launcher bar, een nieuw widgetpaneel, een aangepaste lock screen-stijl met nieuwe widgets, een verbeterde functie van de homeknop en het batterijpercentage in de statusbalk. Ook zorgt de update ervoor dat de quick settings, de iconen waarmee snel functies in- en uitgeschakeld kunnen worden, aan Android wordt toegevoegd en dat de camera-app op verschillende punten wordt verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.2.2 Nederlandse update

Ook de Android-updates voor de HTC One werden als eerste in Taiwan verspreid, waarna de update ook in Nederland werd uitgerold. Het blijft echter onduidelijk hoe lang de periode tussen de eerste uitrol en de Nederlandse uitrol van de HTC One Android 4.2.2 update is.

De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en gratis verkrijgbaar bij verschillende typen abonnementen. Bekijk ook onze top 5 Android toestellen.

Categorieën: Firmware, Smartphones
Device: HTC One M7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's