De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One Android 4.2.2 update in Nederland van start

Gijs Ettes
12 juli 2013, 13:29
1 min leestijd
HTC One Android 4.2.2 update in Nederland van start
HTC One

De Android 4.2.2-update voor de HTC One is sinds vrijdag te downloaden voor Nederlandse gebruikers van het HTC-vlaggenschip, zo meldden verschillende One-gebruikers op Twitter.

De update is ongeveer 417MB groot en vooralsnog alleen te downloaden voor de zogeheten unbranded toestellen. Dit zijn HTC One-exemplaren die niet gebonden zijn aan een bepaalde provider. Wanneer de providers beginnen met de uitrol van de belangrijke Android-update voor de HTC One is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.2.2 update introduceert verschillende functies

De update voor de HTC One brengt – naast de verbeteringen van Android 4.2.2 zelf – enkele fijne vernieuwingen met zich mee. Zo is er onder andere sprake van een verbeterde launcher bar, een nieuw paneel voor widgets, is het vergrendelscherm met nieuwe widgets aan te passen, is er een verbeterde functionaliteit van de homeknop en toont het batterij-icoontje nu hoeveel procent je nog hebt.

Ook zorgt de update ervoor dat de quick settings – de iconen waarmee snel functies in- en uitgeschakeld kunnen worden – aan Android wordt toegevoegd en dat de camera-app op verschillende punten wordt verbeterd.

Zorg er overigens voor dat je gebruik maakt van een wifi-verbinding bij het downloaden van de update, want anders is je databundel snel op.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu