HTC One Android 4.2.2 update in Nederland van start

Redactie
15 juli 2013, 12:11
1 min leestijd
HTC One Android 4.2.2 update in Nederland van start
htcone

De HTC One Android 4.2.2 update Nederland is van start gegaan. De update bedraagt een flinke 416mb en brengt de laatste versie van Jelly Bean naar de HTC One.

Deze laatste versie van Jelly Bean lost onder andere het probleem met de beruchte zwarte balk op waardoor er door apps weer van het volledige scherm gebruik kan worden gemaakt. De Android 4.2.2-update wordt op dit moment naar unbranded – ofwel simlockvrije – toestellen verspreid.

De HTC One Android 4.2.2 update werd al eerder gespot, waarna deze als eerste in Taiwan werd uitgerold. HTC heeft de update relatief snel in Nederland beschikbaar gemaakt. De update van branded HTC One’s – toestellen die aan een telecomprovider gekoppeld zijn, vrijwel altijd met een simlock – gaat via de betreffende telecomprovider. Deze zal de update eerst naar eigen wens aanpassen en hierna verspreiden. Het is hierdoor moeilijk te zeggen wanneer branded HTC One’s de update ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Voordat de daadwerkelijke update geïnstalleerd kan worden, moet eerst een kleine update binnen worden gehaald. Hierna wordt de smartphone opnieuw opgestart en kun je de grote update naar Android 4.2.2 downloaden.

HTC One Android 4.2.2 update Nederland, de veranderingen

De HTC One Android 4.2.2 update brengt onder andere een verbeterde launcher bar, een nieuw widgetpaneel, een aangepaste lock screen-stijl met nieuwe widgets, een verbeterde functie van de homeknop en het batterijpercentage in de statusbalk. Daarnaast zorgt de update ervoor dat quick settings, de iconen waarmee snel functies in- en uitgeschakeld kunnen worden, aan Android wordt toegevoegd en dat de camera-app op verschillende punten wordt verbeterd.

De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en gratis verkrijgbaar bij verschillende typen abonnementen. Bekijk ook onze top 5 Android smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu