HTC One met Android 4.3 en Bluetooth 4.0 gespot
Redactie

htc one android 4.3Een HTC One met Android 4.3 (Jelly Bean) is gespot. Dat blijkt uit de Bluetooth SIG waar Bluetooth-certificaten worden toegewezen. De HTC One Android 4.3 firmware draait waarschijnlijk op de HTC One met stock Android uit de Play Store. Eerder werd de HTC One met Android 4.2.2 gespot.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het model van de smartphone komt overeen met het typenummer van de Play Store-versie van de HTC One. Het toestel is bij de Bluetooth SIG ingediend voor de ondersteuning van Bluetooth 4.0 LE, een nieuwe Bluetooth-technologie die heel weinig energie verbruikt en hierdoor voor een geruime tijd met een extern apparaat verbonden kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Pebble, Google Glass of een ander Bluetooth-accessoire. Android 4.3 hintte al eerder naar dergelijke apparaten, waaronder een Android 4.3 smartwatch.

HTC One Android 4.3: nog meer lekken

Android 4.3 is nog niet officieel aangekondigd door Google, maar hier en daar duikt de nieuwe softwareversie wel op. Eerder lekte Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S4 en was de Android 4.3 camera te downloaden en installeren.

De HTC One Android 4.3 versie in combinatie met de andere recente lekken doet vermoeden dat de release van Android 4.3 erg dichtbij is.

Via: Bluetooth SIG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.