De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One met Android 4.3 en Bluetooth 4.0 gespot

Redactie
8 juli 2013, 18:45
1 min leestijd
HTC One met Android 4.3 en Bluetooth 4.0 gespot
htc one android 4.3

Een HTC One met Android 4.3 (Jelly Bean) is gespot. Dat blijkt uit de Bluetooth SIG waar Bluetooth-certificaten worden toegewezen. De HTC One Android 4.3 firmware draait waarschijnlijk op de HTC One met stock Android uit de Play Store. Eerder werd de HTC One met Android 4.2.2 gespot.

Het model van de smartphone komt overeen met het typenummer van de Play Store-versie van de HTC One. Het toestel is bij de Bluetooth SIG ingediend voor de ondersteuning van Bluetooth 4.0 LE, een nieuwe Bluetooth-technologie die heel weinig energie verbruikt en hierdoor voor een geruime tijd met een extern apparaat verbonden kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Pebble, Google Glass of een ander Bluetooth-accessoire. Android 4.3 hintte al eerder naar dergelijke apparaten, waaronder een Android 4.3 smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.3: nog meer lekken

Android 4.3 is nog niet officieel aangekondigd door Google, maar hier en daar duikt de nieuwe softwareversie wel op. Eerder lekte Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S4 en was de Android 4.3 camera te downloaden en installeren.

De HTC One Android 4.3 versie in combinatie met de andere recente lekken doet vermoeden dat de release van Android 4.3 erg dichtbij is.

Via: Bluetooth SIG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu