HTC One Android 4.3 uitrol begonnen in Nederland
Gijs Ettes

HTC One Android 4.3 updateDe  HTC One  Android 4.3 update is in Nederland eindelijk begonnen met zijn uitrol. Deze update van iets meer dan 500MB werkt je toestel eveneens bij naar Sense 5.5, de nieuwste versie van HTC’s eigen schil over Android.  

HTC gaf een paar dagen geleden nog aan dat de update binnen een maand beschikbaar zou zijn. Dat dit uiteindelijk zo snel is gebeurd, kom daarom lichtelijk als een verrassing.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update is nog niet voor alle Nederlandse toestellen te downloaden, maar wel overduidelijk bezig met zijn uitrol, zo melden verschillende gebruikers van het forum van Tweakers. De update van iets meer dan 500MB is te downloaden over wifi en brengt dus Android 4.3 en Sense 5.5 naar de HTC One.

Met deze update voor Sense wordt het onder andere mogelijk om de HTC-functie BlinkFeed uit te schakelen, mocht deze je niet zo bevallen. Er is tevens een nieuwe interface voor de galerij-app, muziekspeler en Video Highlights aanwezig.

Verder introduceert  Android 4.3  een nieuwe app voor de camera, de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen, ondersteuning voor bluetooth smart plus avrcp 1.3 en ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Met die toevoegingen moet het huidige topmodel van  HTC  weer helemaal klaar voor de toekomst zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.