HTC One Android 4.3 uitrol begonnen in Nederland

Gijs Ettes
24 oktober 2013, 15:54
1 min leestijd
HTC One Android 4.3 uitrol begonnen in Nederland
HTC One Android 4.3 update

De  HTC One  Android 4.3 update is in Nederland eindelijk begonnen met zijn uitrol. Deze update van iets meer dan 500MB werkt je toestel eveneens bij naar Sense 5.5, de nieuwste versie van HTC’s eigen schil over Android.  

HTC gaf een paar dagen geleden nog aan dat de update binnen een maand beschikbaar zou zijn. Dat dit uiteindelijk zo snel is gebeurd, kom daarom lichtelijk als een verrassing.

Lees verder na de advertentie.

De update is nog niet voor alle Nederlandse toestellen te downloaden, maar wel overduidelijk bezig met zijn uitrol, zo melden verschillende gebruikers van het forum van Tweakers. De update van iets meer dan 500MB is te downloaden over wifi en brengt dus Android 4.3 en Sense 5.5 naar de HTC One.

Met deze update voor Sense wordt het onder andere mogelijk om de HTC-functie BlinkFeed uit te schakelen, mocht deze je niet zo bevallen. Er is tevens een nieuwe interface voor de galerij-app, muziekspeler en Video Highlights aanwezig.

Verder introduceert  Android 4.3  een nieuwe app voor de camera, de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen, ondersteuning voor bluetooth smart plus avrcp 1.3 en ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Met die toevoegingen moet het huidige topmodel van  HTC  weer helemaal klaar voor de toekomst zijn.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's