HTC One Android 4.3 update verschijnt binnen een maand

Gijs Ettes
21 oktober 2013, 12:05
1 min leestijd
HTC One Android 4.3 update verschijnt binnen een maand
HTC One Android 4.3 update

De HTC One Android 4.3 update moet binnen 3 tot 5 weken verschijnen, zo geeft HTC UK aan op het officiële Twitter-account.

De lang verwachte update staat gepland voor een Europese release medio of eind november, waardoor gebruikers dus nog even geduld moeten hebben. In augustus lekte al een vroege release van de HTC One Android 4.3 update uit en eind vorige maand begon HTC met de uitrol van de update voor simlockvrije toestellen.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.3 update: nieuwe features

HTC One Android 4.3 update

Eind volgende maand moeten dus alle HTC One Android 4.3 updates doorgevoerd zijn, zowel in Europa als daarbuiten. De nieuwe Android-versie is verbeterd op verschillende fronten. Zo kun je nu eigen muziek gebruiken voor `video highlight reels`, waarbij Sense de beat van het liedje herkent en daarop het wisselen van beelden aanpast. Daarnaast wordt een taakbeheer-app toegevoegd en een snelkoppeling naar informatie over je datagebruik en je wifi-hotspot.

Verder introduceert Android 4.3 een nieuwe app voor de camera, de mogelijkheid telefoonnummers automatisch in te vullen, ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3 en ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Met die toevoegingen moet het huidige topmodel van HTC weer helemaal future-proof zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu