Uitrol HTC One Android 4.3 en Sense 5.5 update gestart

Gijs Ettes
4 november 2013, 13:29
1 min leestijd
Uitrol HTC One Android 4.3 en Sense 5.5 update gestart

HTC One Android 4.3Na de Galaxy S4 Android 4.3 update is nu ook de uitrol van de HTC One Android 4.3 update gestart. Daarnaast is vanaf vanochtend ook Sense 5.5 beschikbaar voor gebruikers van de HTC One, zo heeft de telefoonmaker bekendgemaakt.

De update bevat onder andere verbeteringen voor Blinkfeed en Video Highlights. Zo kun je de highlights nu ook voorzien van eigen muziek. Blinkfeed biedt met de update nu de optie om eigen nieuwsbronnen toe te voegen.

HTC One Android 4.3 nu beschikbaar

De HTC One Android 4.3 update stond aanvankelijk gepland voor eind september, maar is dus pas nu beschikbaar voor Nederlandse gebruikers van de smartphone. Vooral de aanpassingen aan Blinkfeed zijn prettig: het sociale startscherm kan rss-feeds en updates van Instagram tonen of desgewenst uitgeschakeld worden. Dat laatste was voorheen niet mogelijk.

Android 4.3 (Jelly Bean) introduceert onder andere een nieuwe app voor de camera, biedt de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen, introduceert ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3 en beperkte gebruikersprofielen. De accuduur van Android-toestellen moet daarnaast beter worden na de update naar deze Android-versie.

HTC One review

In onze HTC One review lees je meer over het toestel, de hardware en de functionaliteit van HTC Sense. Hieronder vind je het meest recente nieuws omtrent HTC.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlights: HTC, Instagram
Device: HTC One M7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's