De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC One Android 4.3 update komt eind september

Gijs Ettes
24 september 2013, 15:14
1 min leestijd
HTC One Android 4.3 update komt eind september
htc-one-2

HTC Amerika-directeur Jason MacKenzie heeft op zijn Twitter-account laten weten dat de uitrol van de HTC One Android 4.3 Update vanaf eind september zal gaan plaatsvinden. Momenteel draait de HTC One nog op Android 4.2.2.

Bezitters van de HTC One Developer Edition hebben daarnaast nog meer geluk: zij krijgen deze week al de beschikking over de update naar de meest recente versie van Googles besturingssysteem, Android 4.3 Jelly Bean. Het is alleen nog niet bekend hoe snel de uitrol van deze Android-update zich uit zal breiden, naar landen als Nederland en België bijvoorbeeld.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.3 introduceert onder andere een nieuwe app voor de camera; geeft je de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen; biedt ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3, en biedt ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je kinderen. De accuduur van Android-toestellen zou daarnaast verbeterd zijn na de update naar Android 4.3.

De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen en een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu