De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

HTC One Android 4.3 update in de maak

Redactie
19 augustus 2013, 8:24
1 min leestijd
HTC One Android 4.3 update in de maak
htc-one-2

De HTC One Android 4.3-update is in de maak. Dat meldt Jason Mackenzie, hoofd van wereldwijde sales bij HTC, via Twitter. De Nederlandse HTC One Android 4.2.2 update is al een geruime tijd van start gegaan, maar dit geldt niet voor alle HTC One-toestellen. Zo is de HTC One Developer Edition, een speciale ontwikkelaarvriendelijke versie die direct via de website van HTC wordt verkocht, nog niet naar Android 4.2.2 geüpdatet. “Android 4.2.2 is maar een kleine update, dus daarom gaan we direct naar Android 4.3”, aldus Mackenzie.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.3 update dichtbij

htc one max 1

De uitspraak van Mackenzie duidt erop dat een update voor de meest recente versie van Googles mobiele besturingssysteem al een geruime tijd in de maak is. “Android 4.3 is zo dichtbij”, aldus de HTC-vertegenwoordiger. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de HTC One Android 4.3 update wordt uigerold, of überhaupt een indicatie van het updateprogramma van de One. Velen berichten spreken van een update in september.

Wil je weten wat er allemaal nieuw is in Android 4.3? Lees dan ons artikel over Android 4.3. Onder andere een nieuwe en energiezuinige versie van Bluetooth, beperkte gebruikersprofielen en mooiere en snellere games dankzij OpenGL ES 3.0 horen tot de veranderingen die de laatste Jelly Bean-versie doorvoert.

Lees ook onze HTC One review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu