De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One Android 4.3: vroege release al uitgelekt

Gijs Ettes
26 augustus 2013, 9:24
1 min leestijd
HTC One Android 4.3: vroege release al uitgelekt
htc-one-spec

HTC is alweer een tijdje bezig met de HTC One Android 4.3-update, maar echte fanatiekelingen kunnen nu al met een vroege pre-release-versie van de Android-update aan de slag. Deze is namelijk uitgelekt en inmiddels omgebouwd tot custom rom.

De officiële HTC One Android 4.3-update moet volgens HTC ergens eind september verschijnen. Rom-maker LlabTooFeR heeft echter al een vroege versie van Android 4.3 met HTC-skin Sense 5 vrijgegeven. Hij zegt op 28 augustus bovendien met de ‘untouched’ versie van de firmware-update te komen.

Lees verder na de advertentie.

De custom rom die de HTC One vroegtijdig toegang geeft tot Android 4.3 heet Maximus HD 12 en is gebaseerd op firmware-versie 3.09.401.1. Enkele vernieuwingen in de HTC One-versie van Android 4.3 zijn al te zien in de custom rom.

HTC One Android 4.3-update vernieuwt One op verschillende punten

Zo kun je nu je eigen muziek gebruiken voor ‘video highlight reels’. Sense voelt daarbij de beat van de track aan en wisselt zijn beelden op die momenten. Deze functie zit ook in de HTC One Mini, maar nog niet in zijn grote broer.

Er is daarnaast een nieuwe Task Manager-app verschenen in het app-overzicht, net als een nieuwe shortcut naar alle informatie over je datagebruik en voor je wifi-hotspot.

Hoogstwaarschijnlijk komen er nog wat nieuwe functies bij. Het blijft immers om een vroege build van de HTC One Android 4.3-update gaan. Als je echter avontuurlijk bent ingesteld, kun je de pre-release-rom in dit topic op xda-developers vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu