Eerste HTC One ontvangt Android 4.4.3 update
Gijs Ettes

HTC One Android 4.4.3HTC is in Europa gestart met de uitrol van de Android 4.4.3-update voor de eerste HTC One  M7, die de telefoonmaker in 2013 uitbracht. Zowel de provider-edities als simlockvrije toestellen krijgen de update, die voornamelijk bugfixes met zich meebrengt. Daarnaast worden ook enkele HTC-apps geüpdatet, waaronder de camera, galerij, instellingen en HTC Sync Manager. De HTC One Android 4.4.3 update weegt circa 550MB en wordt stapsgewijs beschikbaar gemaakt; het kan dus even duren voor hij beschikbaar wordt in Nederland en België.

De HTC One Android 4.4.3 update is waarschijnlijk de laatste voordat de smartphone deze  herfst wordt bijgewerkt naar Android L.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC One (2013) in het kort

HTC One kopenDe HTC One is het toptoestel van HTC van 2013 en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. Ook het geluid dat de stereo-speakers produceren, is ongeëvenaard. De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look, net als zijn opvolger. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Een slimme ontwerpkeuze, want het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie, 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600-chip  en Android 4.4 (KitKat) met Sense 6. Een aantal maanden na de release van de One is er ook een kleinere variant verschenen, de HTC One Mini.

Lees de uitgebreide HTC One Review voor meer informatie over het toestel.
Of bekijk de beste HTC One aanbiedingenvan dit moment!

De beste HTC One Prijzen

De eerste HTC One wordt steeds beter betaalbaar en in combinatie met de meeste abonnementen krijg je het toestel gratis. Hieronder kun je terecht voor de beste aanbiedingen, die bovendien dagelijks worden bijgewerkt.

Het laatste nieuws over HTC

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.