Eerste HTC One ontvangt Android 4.4.3 update

Gijs Ettes
20 augustus 2014, 10:28
1 min leestijd
Eerste HTC One ontvangt Android 4.4.3 update

HTC One Android 4.4.3HTC is in Europa gestart met de uitrol van de Android 4.4.3-update voor de eerste HTC One  M7, die de telefoonmaker in 2013 uitbracht. Zowel de provider-edities als simlockvrije toestellen krijgen de update, die voornamelijk bugfixes met zich meebrengt. Daarnaast worden ook enkele HTC-apps geüpdatet, waaronder de camera, galerij, instellingen en HTC Sync Manager. De HTC One Android 4.4.3 update weegt circa 550MB en wordt stapsgewijs beschikbaar gemaakt; het kan dus even duren voor hij beschikbaar wordt in Nederland en België.

De HTC One Android 4.4.3 update is waarschijnlijk de laatste voordat de smartphone deze  herfst wordt bijgewerkt naar Android L.

De HTC One (2013) in het kort

HTC One kopenDe HTC One is het toptoestel van HTC van 2013 en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. Ook het geluid dat de stereo-speakers produceren, is ongeëvenaard. De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look, net als zijn opvolger. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Een slimme ontwerpkeuze, want het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie, 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600-chip  en Android 4.4 (KitKat) met Sense 6. Een aantal maanden na de release van de One is er ook een kleinere variant verschenen, de HTC One Mini.

Lees de uitgebreide HTC One Review voor meer informatie over het toestel.
Of bekijk de beste HTC One aanbiedingenvan dit moment!

De beste HTC One Prijzen

De eerste HTC One wordt steeds beter betaalbaar en in combinatie met de meeste abonnementen krijg je het toestel gratis. Hieronder kun je terecht voor de beste aanbiedingen, die bovendien dagelijks worden bijgewerkt.

HTC One M7
HTC One M7
9,0
Welke HTC One M7 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M7 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over HTC

(Via)

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC One M7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's