De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One Android 4.4 update van start in Nederland en België

Wouter Nijsen
24 februari 2014, 11:22
1 min leestijd
HTC One Android 4.4 update van start in Nederland en België
HTC One Android 4.4 update

Goed nieuws voor de trotse bezitters van de HTC One. Het toptoestel is vanaf vandaag uitgerust met het langverwachte Android 4.4 KitKat-besturingssysteem. Dat laat HTC weten via een tweet.

De HTC One Android 4.4 update rolt op dit moment uit naar HTC One-toestellen in Nederland en België. Wanneer je de update wilt installeren, zegt HTC vooraf dat het om een `belangrijke update` gaat. Naast KitKat krijgen gebruikers ook Sense 5.5 met de update binnen. Het wordt aangeraden om de vrij grote HTC One Android 4.4 update van 300MB middels een wifi-verbinding te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

KitKat brengt dan ook tal van noemenswaardige verbeteringen met zich mee, zoals het printen vanaf je toestel en centrale cloudopslag.  Ook wordt de beveiliging van het toestel verbeterd en is er een betere ondersteuning voor bluetooth.

Zo zorgen de nieuwe bluetooth-profielen voor meer mogelijkheden, schrijft HTC. De ondersteuning voor de Flash Player wordt wel na het installeren van KitKat verwijderd.

HTC One specificaties

HTC One Android 4.3

De HTC One is het huidige vlaggenschip van HTC en één van de meest indrukwekkende smartphones in 2013. Dat komt niet alleen door zijn uitstekende hardware en full-hd-scherm, maar voornamelijk door de ongeëvenaarde bouwkwaliteit waar HTC al een geruime tijd om bekend staat.

De HTC One is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm en nu dus ook Android 4.4 KitKat. Het toestel is sinds kort ook in enkele kekke kleurtjes beschikbaar.

Laatste nieuws over de HTC One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu