‘HTC One Android 4.4 update verschijnt binnen drie maanden’ – update

Gijs Ettes
1 november 2013, 12:02
1 min leestijd
‘HTC One Android 4.4 update verschijnt binnen drie maanden’ – update
HTC One Android 4.4 update

De HTC One Android 4.4 update verschijnt binnen drie maanden, zo heeft HTC America bekendgemaakt. HTC Nederland kan helaas nog niks zeggen over de Nederlandse verschijning van de HTC One Android 4.4 update.

HTC America is samen met Motorola de eerste fabrikant die een indicatie geeft met betrekking tot de uitrol van Android 4.4. Motorola, dat onderdeel uitmaakt van Google, onthulde op zijn Google+-pagina dat de DROID Maxx, DROID Ultra, DROID Mini en Moto X van een Android 4.4 update worden voorzien.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.4 update, wat is nieuw?

De stock-versie van Android 4.4 die is te gebruiken op bijvoorbeeld de Nexus 5 kent een aantal zichtbare en niet-zichtbare vernieuwingen. Enkele apps en pictogrammen hebben een likje verf gekregen en de integratie van Google Now en andere Google-services is uitgebreider dan voorheen. Daarnaast gaat Android 4.4 efficiënter om met zowel het beschikbare werkgeheugen als de accu.

Daarnaast is de toevoeging van sms- en mms-ondersteuning aan de Hangouts-app een fijne, net als de vernieuwde Telefoon-app en de optie om je toestel via een infraroodsensor als afstandsbediening voor tv’s te gebruiken. Android 4.4 biedt ook de mogelijkheid om het scherm op te nemen, je stappen te tellen en snel te schakelen tussen een zeer nauwkeurige en energiezuinige locatie-instelling.

Lees alles wat je moet weten over Android 4.4 KitKat

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu