De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC One M9 en M8 krijgen Android 5.1 Lollipop in augustus

Redactie
30 april 2015, 16:39
1 min leestijd
HTC One M9 en M8 krijgen Android 5.1 Lollipop in augustus

De HTC One – versies One M9 en One M8 – krijgen in augustus de update naar Android 5.1 Lollipop, de laatste versie van Googles mobiele besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Dat heeft HTC via Twitter bekendgemaakt. Over een mogelijke update voor de HTC One M7 is vooralsnog niets bekend. Dit toestel wordt echter wel geüpdatet naar Lollipop, dus het is aannemelijk dat de One M7 ook de update naar Android 5.1 ontvangt.

HTC One Android 5.1 komt in augustus

htc one m9 review

Android 5.1 verbetert de prestaties van je smartphone aanzienlijk, mede door verbeteringen in het RAM-gebruik. Hierdoor hapert Android minder snel en wordt de accuduur verlengd. Daarnaast is er ondersteuning voor dualsim toegevoegd en kun je de smartphone beveiligen middels het nieuwe Device Protection, waarbij het toestel niet opstart totdat je het gekoppelde Google-account en wachtwoord hebt ingevoerd.

Daarnaast is de stille modus van Android in 5.1 aangepakt. Zo heb je de mogelijkheid om de niet-storen-modus (de nieuwe stille modus in Lollipop) in te schakelen totdat het volgende alarm begint. Dit is in Android 5.0 helaas niet mogelijk.

Lees meer over Android 5.1 in ons uitgebreide Android 5.1 update overzicht.

Dit is er nieuw in Android 5.1

Laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu