Foto’s tonen waterdichte, plastic variant van HTC One M8
Gijs Ettes

HTC One E8Het was al langer bekend dat HTC werkt aan een plastic variant van zijn huidige vlaggenschip, de HTC One M8. Naar nu blijkt krijgt het toestel, dat op 3 juni officieel zal worden gepresenteerd, de naam HTC One E8 mee. Eerder werd er naar het toestel verwezen met de namen ‘Ace’ en ‘Vogue Edition’. De E8 wordt beschikbaar in de kleuren wit, blauw, rood en zwart en kent gedeeltelijk dezelfde specs als de reguliere HTC One M8.

Onder de motorkap is bijvoorbeeld een 2,3GHz-quadcore-processor (Snapdragon 801) te vinden, maar aan de achterzijde zit geen DuoCamera, maar een 13-megapixel-camera. Verder beschikt de smartphone over een 5-megapixel-camera aan de voorzijde en een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie. De HTC One E8 heeft twee flinke speakers aan de voorzijde en draagt een prijskaartje van circa 353 euro (3000 Chinese yuan). Of en wanneer de smartphone naar Europa komt, is echter nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘HTC One E8 (Ace) en Plus worden waterdicht’

htc one e8 fotoGeruchten over een verbeterde versie van de HTC One M8 gaan overigens nog steeds. Het opgevoerde model zou echter niet de naam ‘Prime’, maar ‘Plus’ meekrijgen. Verder zou het scherm een resolutie van 2560 bij 1440 pixels krijgen, net als dat van de onlangs gepresenteerde LG G3.

Zowel de HTC One E8 als de HTC One Plus zouden bovendien beschikken over een waterdichte behuizing, waar de normale M8 alleen spatwaterbestendig is. Meer over laatstgenoemde lees je in onze uitgebreide HTC One M8 review.

Lees meer over HTC

(Bron)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.