‘HTC One E9 met grote cameralens te zien op foto’s’
Redactie

HTC gaat spoedig zijn nieuwe smartphone, de One E9 introduceren. Het toestel is op enkele foto’s al te zien, waaruit blijkt dat HTC een hele grote cameralens en -ring heeft gebruikt.

De One E9 wordt de goedkopere versie van de HTC One M9, het toptoestel van HTC voor 2015. HTC bracht ook de One E8 uit, dat de goedkopere variant van het vlaggenschip van vorig jaar is. Volgens geruchten krijgt de One E9 een groter 5,5 inch-scherm, dualsim-ondersteuning en een iets kleinere accu van 2800 mAh.

HTC One E9 design

Naar enkele hardwarespecificaties is ook het vermoedelijke design van de One E9 gelekt. Uit de foto’s blijkt dat HTC voor eenzelfde design als zijn vlaggenschip heeft gekozen, waarbij de achterkant van kunststof is gemaakt. Mogelijk is het frame, waaronder de zijkanten, van metaal.

Aan de achterkant is een opvallend grote camera en lensring te zien. De camera  lijkt op die van de One E8, die ook was voorzien van een gekleurde ring rondom de lens. De verwachting is dat de One E9 wordt voorzien van een 13 megapixel-camera. De huidige One M9 heeft een meer rechthoekige lens.

HTC One M9 kopen

We hebben hieronder de beste HTC One M9 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.