Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Foto’s: HTC One E9 krijgt glossy achterkant’

Redactie
25 maart 2015, 10:25
1 min leestijd
‘Foto’s: HTC One E9 krijgt glossy achterkant’

Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten op de officiële aankondiging van de HTC One E9. Er zijn wederom foto’s uitgelekt die een indruk geven van het design van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw vlaggenschip met plastic behuizing

htc one e9 release

Al eerder doken foto’s van het HTC One E9 design op, maar de collage die de bekende Twitter-lekker @upleaks heeft gemaakt (zie hierboven), geeft een nog beter beeld van hoe de E9 er precies uit gaat zien. Wat vooral opvalt is de glossy achterkant van de smartphone en de grote ronde cameralens. Deze steekt bovendien iets uit, waardoor de E9 wellicht niet stabiel op zijn achterkant kan liggen.

Verder is het toestel voorzien van relatief dunne schermranden en dezelfde BoomSound-speakers  die zijn te vinden op  de HTC One M9. De E9 moet een goedkopere versie worden van het huidige vlaggenschip van HTC, met een behuizing van plastic en een iets groter 5,5 inch-scherm. Naar verluidt heeft dit een QHD-resolutie, waar de M9 het doen met een 1080p-display.

Onder de motorkap is een 2,2GHz octacore-processor (MediaTek MT6795) te vinden en 3GB aan werkgeheugen. Ook zou er een 20 megapixel-camera aan boord zijn en 32GB opslag voor apps en media. Een 2800 mAh-accu moet voorkomen dat de E9 voor het einde van de dag aan de oplader moet.

HTC One E9 release

De HTC One E9 release vindt naar verluidt volgende week plaats in China. Het toestel zou omgerekend circa 440 euro kosten. Of en wanneer de E9 naar Nederland en België komt, is niet bekend.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu