De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kwartier durende HTC One hands-on lekt in aanloop naar officiële release

Gijs Ettes
24 maart 2014, 8:00
1 min leestijd
Kwartier durende HTC One hands-on lekt in aanloop naar officiële release
HTC One hands-on

Morgenmiddag wordt de nieuwe  HTC One officieel onthuld in Londen en voor dat evenement heeft de Taiwanese fabrikant een HTC One livestream ter beschikking gesteld. De presentatie zal echter weinig verrassingen met zich meebrengen, aangezien er alweer een video is uitgelekt waarin het nieuwe toptoestel in vol ornaat is te zien. De HTC One hands-on die nu is opgedoken, is Duitstalig en duurt bijna een kwartier. Alle onderdelen van de smartphone worden uitgebreid besproken: de naam, het design, de hard- en software en de camera’s.

Dat het hier een (bijna) definitieve versie van de nieuwe HTC One betreft, staat buiten kijf. We hebben de smartphone immers al zo vaak voorbij zien komen en alle specificaties ervan zijn zo goed als definitief. De verwachte verschijningsdatum is begin april en op de HTC One-toestelpagina lees je alles over de telefoon.

Lees verder na de advertentie.

https://www.youtube.com/watch?v=zh0ujaDxc44

Het laatste nieuws over HTC

De laatste nieuwsberichten met betrekking tot HTC lees je hieronder. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in het overzicht met HTC Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu