HTC One livestream: kijk hier live mee met de onthulling!

Gijs Ettes
25 maart 2014, 15:40
2 min leestijd
HTC One livestream: kijk hier live mee met de onthulling!
HTC One livestream

Uiteraard is AndroidPlanet aanwezig om verslag te doen van de onthulling van de nieuwe HTC One, maar dat betekent niet dat thuisblijvers de officiële presentatie van het nieuwe topmodel van HTC moeten missen. De Taiwanese telefoonmaker heeft namelijk een HTC One livestream ter beschikking gesteld, zodat iedereen kan meekijken.

Via >> deze link << kun je de onthulling live volgen. De HTC One livestream start zodra de onthulling van het nieuwe toestel begint (vandaag om 16:00 uur). Lees verder voor meer informatie over de nieuwe HTC One en wat er allemaal bekend is over de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de nieuwe HTC One

De HTC One (M8) is de opvolger van de HTC One, de fraaie smartphone met aluminium unibody-behuizing die HTC begin 2013 op de markt bracht. Zijn opvolger wijkt qua design weinig af, maar heeft virtuele knoppen op het scherm, in plaats van capacitieve toetsen eronder. Ook is het scherm iets groter (5 inch, 1080p) en zijn er twee camera`s aan de achterzijde te vinden die je achteraf foto`s laten scherpstellen. Handig!

Het toestel is voorzien van een 2,3GHZ-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 801), 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot maximaal 128GB. Verder draait de HTC One opvolger op de laatste versie van  Android 4.4  (KitKat) met daaroverheen de Sense 6-skin met BlinkFeed. Laatstgenoemde is desgewenst uit te schakelen.

Lees direct meer over de HTC One (M8)

Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf 4 april eindelijk beschikbaar in ons land! Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws over HTC

De laatste nieuwsberichten met betrekking tot HTC lees je hieronder. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in het overzicht met HTC Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu