De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

`HTC One M10 krijgt drie geheugenopties, vernieuwde camera‘

Gijs Ettes
26 februari 2016, 10:29
1 min leestijd
`HTC One M10 krijgt drie geheugenopties, vernieuwde camera‘

Ondanks dat HTC tijdens het MWC geen nieuw vlaggenschip aankondigde, is het bedrijf wel degelijk bezig aan een opvolger van de HTC One M9. Dat toestel zou drie geheugenopties krijgen en een sterk verbeterde camera.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M10 geruchten

Volgens de bekende insider LlabTooFeR is het nieuwe toptoestel van HTC – ook wel bekend als de HTC One M10 of Perfume, straks verkrijgbaar in drie versies met 16, 32 of 64GB opslag. Welke versies beschikbaar worden, zal afhankelijk zijn van de regio waar het toestel wordt uitgebracht. HTC zelf wil nog weinig zeggen over het nieuwe toestel, behalve dat het een `zeer interessante camera krijgt`. Eerder gingen geruchten dat de M10 wordt voorzien van een 12 ultrapixel-camera die ondanks de lagere resolutie betere foto`s moet maken dan  de 20 megapixel-camera van de HTC One M9.

Eerder deze week plaatste HTC een teaser (zie hierboven) met de tekst #powerof10 die erop duidt dat de One M10 een metalen behuizing krijgt. Veel meer dan dat kunnen we niet opmaken uit het plaatje, al gaan langer geruchten dat de smartphone een 5,1 inch-amoled-scherm krijgt met een QHD-resolutie (2560 bij 1440 pixels), 4GB aan RAM en een vingerafdrukscanner. Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat de M10 beschikt over een 5 ultrapixel-frontcamera en Android 6.0.1 Marshmallow als besturingssysteem.

De onthulling van de HTC One M10 vindt mogelijk plaats in maart, waarna een release in april of mei volgt.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu