De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Gerucht: HTC One M10 vanaf april verkrijgbaar

Gijs Ettes
20 januari 2016, 16:08
1 min leestijd
Gerucht: HTC One M10 vanaf april verkrijgbaar

Ondanks de grotere focus op wearables en virtual reality zal HTC nog dit kwartaal een nieuwe high-end smartphone presenteren  in de vorm van de One M10. Het toestel ligt naar verluidt vanaf april  in de winkels.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M10 onthulling

Dat claimt althans de website IT Home op basis van berichten van Chinese fora. De geruchten zouden erop wijzen dat HTC  in maart en dus pas na het Mobile World Congress (22 – 25 februari) een nieuwe smartphone uit de doeken doet. Tijdens de elektronicabeurs in Barcelona wordt wel de onthulling van de Samsung Galaxy S7 en LG G5 verwacht, maar het HTC-toestel krijgt mogelijk een eigen event.

Waarom HTC in 2016 minder focust op smartphones

Wat we precies van de HTC One M10 kunnen verwachten, als het toestel überhaupt zo gaat heten, is onbekend. Geruchten gaan dat het vlaggenschip beschikt over Qualcomms nieuwe Snapdragon 820-chipset en een accu met een capaciteit van 3000 mAh.

Ook zal de M10 waarschijnlijk beschikken over een vingerafdrukscanner en een behuizing van metaal. Foto`s schiet de HTC-smartphone naar verluidt met een 23 megapixel-camera. Gezien de herkomst  van de geruchten nemen we ze vooralsnog met een flinke korrel zout.

Benieuwd wat dit jaar nog meer op smartphonegebied gaat brengen? Lees dan onze vooruitblik met de belangrijkste Android-smartphones van 2016.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu