HTC One M7 Lollipop-update gestart in Nederland en België

HTC Nederland heeft bekendgemaakt dat de Lollipop-update voor de HTC One M7 vanaf woensdag wordt uitgerold in Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De One M7 is de eerste smartphone uit de One-lijn van HTC, die in 2013 is uitgebracht. Het toestel was één van de eerste Android-smartphones met een ‘premium uiterlijk’, waarbij het toestel is gemaakt van aluminium.

De One M8, de opvolger van de originele One, heeft reeds de Lollipop-update al ontvangen. HTC Nederland is daarentegen vrij snel met het verspreiden van de HTC One M7 Lollipop-update. Een fijne actie.

HTC One M7 Lollipop-firmware

HTC gebruikt Lollipop als basis voor zijn Sense 6.0-skin, die  de Taiwanese fabrikant over Android plaatst. Op het eerste gezicht heeft de fabrikant nog niet heel veel veranderd aan de kale versie van Android. Zo is het multitaskvenster grotendeels hetzelfde gebleven, en dat werkt in Lollipop op de Nexus-toestellen zeer fijn.

Verder behoudt HTC zijn uitgebreide paneel met snelle instellingen, waarmee je snel functies van de telefoon in- of uitschakelt. De notificaties kleuren wit en worden tevens op het lockscreen getoond. Hiermee kun je productiever werken en meldingen sneller afhandelen.

Ook meldt HTC Nederland dat de update  verbeterde privacy-mogelijkheden en -functionaliteiten brengt en de optie biedt om voortaan te zoeken in de instellingen.

HTC One M8 kopen

De One M7 is inmiddels opgevolgd door de sterk verbeterde One M8. Op dit moment kun de HTC One M8 kopen in combinatie met een abonnement via onderstaande aanbieders, maar ook  los voor circa 490 euro. In combinatie met een abonnement is in veel gevallen de HTC One M8 gratis. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.