Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC One M8 Ace: uitgekleed vlaggenschip wordt 3 juni onthuld’

Gijs Ettes
23 mei 2014, 12:33
1 min leestijd
‘HTC One M8 Ace: uitgekleed vlaggenschip wordt 3 juni onthuld’
htc one m8 ace release

De HTC One M8 Ace, de plastic versie van HTC’s vlaggenschip, wordt naar verluidt op 3 juni aanstaande onthuld. Daarmee zou de HTC One M8 Ace release al binnen een aantal weken kunnen plaatsvinden. De Ace wijkt op een aantal belangrijke punten af van de reguliere One M8. Zo is de behuizing waarschijnlijk volledig van plastic, net als de smartphones in de Desire-reeks van HTC. Ook lijkt  de DuoCamera aan de achterzijde te  zijn  vervangen door een enkele 13-megapixel-camera en zou de adviesprijs met circa 350 euro aanzienlijk lager uitvallen. De HTC One M8 kost los om en nabije de 700 euro.

Het beeldmateriaal van de Ace (zie hiernaast) ziet er overigens niet bijzonder overtuigend uit, maar werd wel op Twitter geslingerd door de doorgaans betrouwbare smartphone-lekker @evleaks. Mocht de smartphone inderdaad bij verschijning 350 euro kosten, dan is het toestel goedkoper dan die andere plastic telefoon van HTC, de Desire 816.

Lees verder na de advertentie.

Bestel de HTC One M8

Ga je toch liever voor de aluminium versie van de HTC One M8? Het vlaggenschip van HTC is sinds vorige maand verkrijgbaar in Nederland en België. Op dit moment kun je het toestel in combinatie met een abonnement via onderstaande aanbieders bestellen  of  los voor 699 euro.

In combinatie met een abonnement is de HTC One M8 in veel gevallen gratis. Hierboven hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Lees ook onze vergelijking van de HTC One vs iPhone 5S.

Lees meer over HTC

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu