HTC One M8 Android 4.4.4-update met extra camera-opties nu te downloaden

Gijs Ettes
10 oktober 2014, 16:35
2 min leestijd
HTC One M8 Android 4.4.4-update met extra camera-opties nu te downloaden

De uitrol van de HTC One M8 Android 4.4.4-update is vandaag gestart in Nederland. Android 4.4.4 is nog niet de update die ART met zich meebrengt of de `kill switch` waarmee fabrikanten op afstand een gestolen of verloren smartphone volledig kunnen wissen. De update brengt voornamelijk bugfixes met zich mee, waaronder een patch met betrekking tot Open SSL en een potentiële man-in-the-middle-aanval. Laatstgenoemde kwetsbaarheid kan ervoor zorgen dat de communicatie tussen twee partijen wordt onderschept door een aanvaller die zich ongemerkt in het midden bevindt.

Niettemin is de HTC One M8 Android 4.4.4-update interessant, aangezien deze met het Eye Experience-pakket een hoop nieuwe cameraopties toevoegt. Eye Experience zagen we eerder deze week al tijdens de presentatie van de Desire Eye, de nieuwe selfiesmartphone van HTC. De camera-app heeft nu meer mogelijkheden, waaronder een selfiemodus waarbij automatisch foto`s worden geschoten als je `Say smile` zegt. Verder kun je foto`s verfraaien en met de front- en backcamera tegelijkertijd fotograferen en filmen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de HTC One M8 Android 4.4.4-update

De camerasoftware kan nu ook een foto gemaakt met de frontcamera in een foto te plakken die is gemaakt met de camera aan de achterzijde. Tevens heeft hij  gezichtsherkenning- en tracking, kunnen portretten worden samengevoegd en is er een fotohokjes-modus die een collega van vier kiekjes maakt. Vrijwel alle high-end toestellen van HTC krijgen op korte termijn het Eye Experience-pakket.

De update voor de HTC One M8 weegt overigens 250MB en is over-the-air of via de instellingen te downloaden en installeren. De drie video’s hieronder geven een indruk van wat je mag verwachten van de nieuwe camera-opties.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu