HTC One M8 EyeOp het Chinese sociale netwerk Weibo is een vermeende persfoto van de HTC One M8 Eye of HTC Desire Eye opgedoken, een verbeterde versie van de HTC One M8 die sinds afgelopen april verkrijgbaar is in Nederland en België. De Eye heeft hetzelfde design als de M8, maar zou voorzien zijn van een betere 13 megapixel-camera die de 4 ultrapixel-camera van het origineel vervangt. Daarnaast is ook de tweede sensor weer aanwezig waarmee je achteraf de focus van foto’s kunt aanpassen.

Afgezien van de camera zijn de overige specs van de HTC One M8 Eye hetzelfde als de reguliere M8. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Snapdragon 801-chip, 4G-ondersteuning en Android 4.4.4 (KitKat) met de laatste versie van Sense.

HTC One M8 wordt beter betaalbaar

De HTC One M8 is al een aantal maanden verkrijgbaar en wordt steeds aantrekkelijker geprijsd. De adviesprijs van de smartphone was aanvankelijk 699 euro, maar inmiddels is hij voor minder dan 600 euro in huis te halen. In combinatie met een abonnement is de M8 gratis, zoals je kunt zien in het overzicht hieronder.

Wil je meer weten over het toestel, dan kun je onze uitgebreide HTC One M8 review lezen of de videorecensie hieronder checken:

Het laatste nieuws over HTC

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.