De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC rolt Lollipop in Nederland uit voor One M8

Redactie
28 januari 2015, 11:31
1 min leestijd
HTC rolt Lollipop in Nederland uit voor One M8

HTC is begonnen met de uitrol van Lollipop voor de  HTC One M8, het huidige en één jaar oude vlaggenschip van HTC.

Lees verder na de advertentie.

Daarmee houdt HTC zich aan zijn belofte om de HTC One M8 binnen negentig dagen na de release van Android Lollipop van de nieuwste Android-versie te voorzien.

Het is aannemelijk dat HTC de firmware langzaam uitrolt, waardoor het mogelijk is dat de firmwareupdate nog niet direct voor jouw toestel beschikbaar is. Het kan daarom dan nog enkele uren tot dagen duren voordat ook jouw toestel de update ontvangt.

Op Twitter zijn verschillende meldingen te zien van gebruikers. De verwachting is dat de HTC One M8 Lollipop-update vrij rap wordt uitgerold naar toestellen.

HTC One M8 Lollipop-firmware

HTC gebruikt Android Lollipop als basis voor zijn Sense 6.0-skin, die  de Taiwanese fabrikant over Android plaatst. Op het eerste gezicht heeft de fabrikant nog niet heel veel veranderd aan de kale versie van Android. Zo is het multitaskvenster grotendeels hetzelfde gebleven, en dat werkt in Lollipop op de Nexus-toestellen zeer fijn.

Verder behoudt HTC zijn uitgebreide paneel met snelle instellingen, waarmee je snel functies van de telefoon in- of uitschakelt. De notificaties kleuren daarentegen Lollipop-wit, en worden tevens op het lockscreen getoond. Hiermee kun je productiever werken en meldingen sneller afhandelen.

HTC One M8 kopen

Op dit moment kun de HTC One kopen in combinatie met een abonnement via onderstaande aanbieders, maar ook  los voor circa 549 euro. In combinatie met een abonnement is in veel gevallen de HTC One M8 gratis. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

HTC One M8

HTC One M8 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M8 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Videoreview

Het laatste nieuws over de HTC One M8

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu