‘HTC One M8 Prime gemaakt van aluminium en vloeibaar rubber’

Redactie
19 mei 2014, 15:05
1 min leestijd
‘HTC One M8 Prime gemaakt van aluminium en vloeibaar rubber’
HTC One M8 Prime

HTC werkt aan een Prime-versie van zijn huidige HTC One M8 en gebruikt een behuizing die is gemaakt van aluminium en vloeibaar rubber. Dat meldt Evleaks, die doorgaans zeer betrouwbare informatie over smartphones en tablets naar buiten brengt. Evleaks meldde eerder dat er een Prime-versie van de nieuwe One zou komen. Ook Samsung werkt naar verluidt aan een Prime-model van zijn Galaxy S5.

De behuizing van de HTC One M8 Prime zou volgens Evleaks een ‘exotisch en bijzonder materiaal’ zijn. Hoe de combinatie van aluminium en vloeibaar rubber precies tot een behuizing leidt, is vooralsnog onbekend. Volgens de geruchten zou het materiaal sterker en lichter zijn dan de huidige (en zeer mooie) aluminium behuizing, en eveneens beter tegen hitte kunnen. Door laatstgenoemde wordt de batterijduur weer verbeterd, omdat hitte sneller wordt afgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M8 Prime

De HTC One M8 Prime zou over krachtigere hardware beschikken, waaronder een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels), Snapdragon 810-chip van Qualcomm met een een 2,5GHz quadcore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Of HTC eindelijk de ultrapixel-camera gaat vervangen door een normale camera, blijft vooralsnog onbekend. De ultrapixel-camera is één van de weinige onderdelen waar wij niet zo over te spreken waren. Je kunt de gehele HTC One M8 review lezen, inclusief een uitgebreide videoreview.

Lees ook onze vergelijking van de HTC One vs iPhone 5S of de HTC One vs. Galaxy S5.

Videoreview

HTC One M8 video review (Dutch) - AndroidPlanet.nl

HTC One aanbiedingen

Op onze HTC One kopen pagina vind je de meest recente en beste aanbiedingen.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu