De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘HTC onthult nieuwe versie HTC One M8 tijdens MWC’

Redactie
16 februari 2015, 12:38
1 min leestijd
‘HTC onthult nieuwe versie HTC One M8 tijdens MWC’

Naar verluidt werkt HTC aan een nieuwe variant van zijn huidige vlaggenschip, die HTC One M8i gaat heten. Het toestel heeft veel weg van zijn voorganger, al is er een andere chipset aan boord.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de HTC One M8i

HTC One M8i
De HTC One M8 werd begin april 2014 in Nederland gelanceerd.

De bekende Twitter-lekker Upleaks heeft een overzicht met de vermeende specificaties van de HTC One M8i gepubliceerd. Volgens de Chinees is de M8i op veel vlakken gelijk aan de HTC One M8. Zo is er een 5 inch-scherm met een full-hd-resolutie aanwezig, alsmede 2GB aan werkgeheugen, twee BoomSound-speakers aan de voorzijde en 16GB aan opslag die is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Nieuw is de Qualcomm Snapdragon 615-chip met een octacore-processor (4 x 1,7GHz, 4x 1,0GHz). Daarnaast maakt de 4 ultrapixel-camera aan de achterzijde plaats voor een 13 megapixel-camera. De 5 megapixel-frontcamera is ongewijzigd en de afmetingen zijn vrijwel gelijk aan die van de One M8 (146.4 x 70.6 x 9.4 millimeter).

Volgens Upleaks krijgt de HTC One M8i een batterij met een capaciteit van minder dan 3000 mAh (de One M8 heeft een 2600 mAh-accu) en zal het toestel standaard op Android 5.0 met de Sense 7.0-skin van HTC draaien. Het toestel moet in Europa, Azië en China verschijnen en wordt mogelijk op 1 maart, gelijktijdig met de HTC One M9 (Plus), onthuld.

Over de prijs en releasedatum van de HTC One M8i is niets bekend, al lijkt het aannemelijk dat het toestel met een lager prijskaartje dan  de reguliere M8 in de markt wordt gezet.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu