HTC One M8s verschijnt deze maand voor 499 euro

Redactie
2 april 2015, 10:36
1 min leestijd
HTC One M8s verschijnt deze maand voor 499 euro

De HTC One M8 krijgt later deze maand gezelschap van de HTC One M8s, een licht aangepaste versie van het vlaggenschip dat HTC in 2014 uitbracht. Het nieuwe toestel is voorzien van een andere, iets minder krachtige chipset en heeft een prijskaartje 499 euro.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de HTC One M8s

htc one m8s release

De HTC One M8s release vindt volgende week plaats; het toestel is dan exclusief bij KPN verkrijgbaar. Vanaf medio mei is de M8s ook bij andere winkels te koop.

Bezitters van de originele M8 hebben overigens weinig reden om over te stappen; de M8s is qua design identiek, al is de Snapdragon 801-chip vervangen door een Snapdragon 615-chip. Deze 64-bit chip heeft een octacore-processor met in totaal acht kernen, en is  ook te vinden in (iets) goedkopere toestellen als de Sony Xperia M4 Aqua en Samsung Galaxy A7.

Verder heeft HTC de accu iets groter gemaakt (2840 in plaats van 2600 mAh) en de ultrapixel-camera aan de achterkant vervangen door een 13 megapixel-camera.  De smartphone draait standaard op Android 5.0 Lollipop (helaas nog met de oudere Sense 6.0-skin) en beschikt over een 5 megapixel-frontcamera, een dubbele BoomSound-speaker en een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie.

De beste HTC One M8 aanbiedingen

De reguliere HTC One M8 is inmiddels voor rond de 485 euro verkrijgbaar en biedt voor die prijs goede prestaties en een fijne gebruikerservaring. Meer daarover lees je in onze uitgebreide HTC One M8 review. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement voor je uitgelicht.

HTC One M8

HTC One M8 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M8 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu