De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Gerucht: HTC gaat 64GB-versie One M9 uitbrengen

Redactie
11 maart 2015, 10:21
1 min leestijd
Gerucht: HTC gaat 64GB-versie One M9 uitbrengen

Er zal dit jaar ook een HTC One M9 64GB verschijnen, zo laat smartphone-lekker LlabTooFeR weten via Twitter. Het vlaggenschip van HTC is vooralsnog alleen met 32GB opslag te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

‘HTC One M9 64GB komt eraan’

htc one m9 64gb

Volgens LlabTooFeR zal de HTC One M9 64GB later dit jaar in een select aantal regio’s verschijnen. Wat het toestel kost en of en wanneer hij in de Benelux verschijnt, is niet bekend. De 32GB-versie van de HTC One M9 is vanaf 31 maart verkrijgbaar voor 749 euro.

De M9 verschijnt in drie kleurvarianten (goud, grijs en zilver) en heeft hetzelfde 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels als zijn voorganger. Dankzij de 3GB aan werkgeheugen en 32GB opslag (uitbreidbaar) kun je probleemloos de laatste apps, games en media afspelen. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810-processor met acht cores.

Verder is standaard de audiotechnologie van Dolby aanwezig, alsmede Sense 7.0, de laatste versie van de uitstekende skin die HTC over Android heen legt. Deze is op diverse fronten verbeterd en slimmer en intuïtiever in gebruik. Lees er meer over in onze uitgebreide HTC One M9 preview.

HTC One M9 reserveren

De HTC One M9 is eind deze maand verkrijgbaar, maar nu al te reserveren. Hieronder vind je de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Deze worden dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

HTC One M9

HTC One M9 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M9 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over de HTC One M9

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's