De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Firmwareupdate verbetert camera en oververhitting HTC One M9

Gijs Ettes
10 juni 2015, 11:07
1 min leestijd
Firmwareupdate verbetert camera en oververhitting HTC One M9

De HTC One M9 heeft een firmwareupdate gekregen die de prestaties van de camera verder verbetert en ervoor moet zorgen dat de accu minder heet wordt als het toestel wordt opgeladen.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9 firmwareupdate: camera en warmte accu verbeterd

htc one m9 firmwareupdate

Het is niet de eerste update die de HTC One M9 ontvangt voor het verbeteren van de camera en het oververhittingsprobleem waarmee het toestel heeft te kampen. De meest recente firmware focust op het verlagen van de temperatuur van de smartphone als deze aan de oplader hangt en niet in gebruik is. De camera moet met de laatste software beter presteren in situaties met onder- of overbelichting, waardoor je in theorie mooiere foto’s schiet met minder ruis.

Zowel de HTC One M9 als One M8 worden in augustus geüpdatet naar Android 5.1, de laatste versie van Googles mobiele besturingssysteem. De update verbetert de prestaties aanzienlijk, mede door verbeteringen in het RAM-gebruik. Hierdoor hapert Android minder snel en wordt de accuduur verlengd.

Daarnaast voegt Android 5.1 ondersteuning voor dualsim toe en kun je de smartphone beveiligen middels het nieuwe Device Protection, waarbij het toestel niet opstart totdat je het gekoppelde Google-account en wachtwoord hebt ingevoerd.  Tot slot laat  Android 5.1 je  de niet-storen-modus (de nieuwe stille modus in Lollipop) inschakelen totdat het volgende alarm begint. Dit is in Android 5.0 niet mogelijk.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu