De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe beelden HTC One M9 en M9 Plus uitgelekt’

Gijs Ettes
28 januari 2015, 14:56
2 min leestijd
‘Nieuwe beelden HTC One M9 en M9 Plus uitgelekt’

De vorig jaar gestopte smartphone-lekker @evleaks heeft weer ‘toegeslagen’. De Twitteraar, die eigenlijk Evan Blass heet, heeft persrenders van de HTC One M9 en HTC One M9 Plus gepubliceerd. De smartphones worden naar verwachting begin maart officieel onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de HTC One M9 en HTC One M9 Plus foto

Veel extra informatie over de HTC One M9 en One M9 Plus foto geeft Blass overigens niet. De enige begeleidende tekst bij de afbeelding luidt vrij vertaald ‘oude gewoontes afleren is moeilijk’. Met het lekken van foto’s van onaangekondigde smartphones en tablets was @evleaks lang de grote schrik van elektronicafabrikanten. Begin augustus vorig jaar besloot hij te stoppen omdat hij naar eigen zeggen niet genoeg geld verdiende met zijn account en website. Ook lijdt hij aan de ongeneeslijke zenuwziekte Multiple Sclerose.

HTC One M9 Plus foto

Wat opvalt aan de HTC One M9 en M9 Plus – in bovenstaande foto helemaal rechts te zien – is dat laatstgenoemde is voorzien van een homeknop onder het scherm. Deze heeft wat weg van de knop op de Galaxy-toestellen van Samsung en geruchten gaan dat HTC ervoor kiest om hierin ook een vingerafdrukscanner te implementeren. Verder zou de M9 Plus voorzien zijn van een groter 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie (2560 bij 1440 pixels) en een vlotte Snapdragon 810-chip van Qualcomm. Tot slot  zou er 3GB aan werkgeheugen en een duo-camera aan boord zijn.

Meer over de HTC One M9

HTC One M9 foto's

Over de 5 inch One M9 is de afgelopen weken ook het nodige uitgelekt. De smartphone, die de M8 opvolgt en waarschijnlijk op 1 maart wordt onthuld, heeft qua design veel weg van zijn voorganger. De specs van de M9 zijn naar verwachting vergelijkbaar met die van zijn grote broer, al gaan geruchten  dat de schermresolutie 1920 bij 1080 pixels bedraagt. Ook zou het toestel beschikken over een 20 megapixel-camera aan de achterkant en een ultrapixel-camera aan de voorkant.

Beide HTC-toestellen draaien bij verschijning hoogstwaarschijnlijk op Android 5.0 Lollipop, met een opgepoetste versie van de Sense-skin.

Het laatste nieuws over HTC

Bron: @evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu