De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One M9+ komt volgende maand naar Nederland

Wouter Nijsen
23 juni 2015, 15:50
1 min leestijd
HTC One M9+ komt volgende maand naar Nederland

De HTC One M9+, de verbeterde en aangepaste versie van de One M9, komt volgende maand naar Nederland. Het nieuwe toestel gaat 760 euro kosten.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9+ release in juli

De nieuwe smartphone is opgedoken bij de Nederlandse webshop Centralpoint en zal dus vanaf volgende maand voor 760 euro in de (digitale) schappen liggen. Dat is iets duurder dan de reguliere One M9. HTC laat aan Android Planet weten momenteel geen uitspraken te willen doen over de eventuele release van de One M9+ in Nederland.

In de webshop is de One M9+ alleen in de kleur `Gunmetal Grey` te vinden, en het is nog onduidelijk of daar straks nog meer varianten bij komen. In China, waar het toestel al een tijdje verkrijgbaar is, is de smartphone ook in het goud te koop.

Dit is er nieuw in de HTC One M9+

Zoals de naam van het toestel al doet vermoeden is de HTC One M9+ een verbeterde versie van de One M9. De smartphone voert enkele kleine, maar belangrijke veranderingen door. Zo is de One M9+ voorzien van een snellere 2,2GHz octacore-processor, waar de reguliere One M9 het doet met een Snapdragon 810-processor, die last had van overhittingsproblemen.

htc one m9
Dit is een foto van de One M9, niet de One M9+

Een andere aanpassing is het scherm. Dit  meet nu 5,2 inch-scherm, met hierbij een scherpere resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ter vergelijking: de One M9 doet met een 5 inch-full-hd-scherm. Wel is er met 3GB dezelfde hoeveelheid werkgeheugen aanwezig.

Tot slot zit er in het scherm van de HTC One M9+ een thuisknop met een vingerafdrukscanner. Die kan onder meer gebruikt worden om het toestel te ontgrendelen. Ook nieuw is de 20 megapixel-camera, die nu een dubbele lens heeft.

Laatste nieuws over HTC

Via: GSMinfo
Bron: Centralpoint
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu