De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Grotere HTC One M9+ binnenkort naar Europa’

Redactie
18 maart 2015, 15:38
1 min leestijd
‘Grotere HTC One M9+ binnenkort naar Europa’

De HTC One M9+, de grotere versie van de HTC One M9 die HTC tijdens het MWC presenteerde, zal naar verwachting eind maart of begin april verkrijgbaar zijn in Europa.

Lees verder na de advertentie.

‘HTC One M9 Plus release eind deze maand’

htc one m9 plus release

Dat beweert althans Twitter-gebruiker @upleaks, die vaker beelden en informatie over onaangekondigde smartphones publiceert. Naar verluidt krijgt de smartphone een groter 5,5 inch-scherm en een octacore-processor van MediaTek (MT6795). Het toestel zou dus beschikken over een andere chipset dan de reguliere M9 (Snapdragon 810), maar het design en de overige specs zouden grotendeels hetzelfde zijn.

HTC reageert nooit op geruchten en heeft vooralsnog niets over de HTC One M9+ naar buiten gebracht. Naar verwachting onthult de Taiwanese telefoonmaker het nieuwe toestel voor het einde van de maand, maar zeker is dat nog allerminst.

Meer over de HTC One M9

htc one m9 reserveren

Een HTC-toestel dat sowieso eind deze maand in de winkels ligt, is de HTC One M9. Het nieuwe vlaggenschip heeft veel weg van zijn voorganger, al is het voorzien van betere specs, een vernieuwde camera en Android 5.0 (Lollipop) met Sense 7.0. De skin die HTC over Android heen legt, is slimmer en intuïtiever gemaakt en leert van jouw app-gebruik.

De HTC One M9 bestellen is momenteel al mogelijk. Het toestel heeft een losse adviesprijs van 749 euro, maar haal je gratis in huis in combinatie met een abonnement (vanaf 41 euro p/mnd). Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor het toestel.

HTC One M9

HTC One M9 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M9 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over HTC

Bron: Upleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9+
HTC One M9+

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu