Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Foto’s en specs grote HTC One M9 Plus lekken uit’

Gijs Ettes
22 januari 2015, 15:01
1 min leestijd
‘Foto’s en specs grote HTC One M9 Plus lekken uit’

Het is de laatste dagen schering en inslag wat betreft uitgelekte informatie over HTC-smartphones. Naar nu blijkt werkt de Taiwanese fabrikant aan een grotere versie van zijn aankomende vlaggenschip, genaamd HTC One M9 Plus.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9 Plus specs en foto’s

Volgens de laatste geruchten wordt de HTC One M9 Plus een grotere versie van de One M9, die HTC naar verwachting op 1 maart onthuld. De smartphone wordt gekenmerkt door een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie (2560 bij 1440 pixels) en een vlotte Snapdragon 810-chip van Qualcomm. Laatstgenoemde stuurt ook de LG G Flex 2 aan, maar is vanwege overhittingsproblemen waarschijnlijk niet in de Samsung Galaxy S6 terug te vinden.

Verder zou de HTC One M9 Plus de beschikking hebben over 3GB aan werkgeheugen, een duo-camera en een vingerafdrukscanner. Of de Plus ook van twee BoomSound-speakers aan de voorzijde is voorzien, valt uit de foto’s niet op te maken.

Ook is onduidelijk waar de vingerafdrukscanner precies is te vinden; in tegenstelling tot de HTC One Max is deze bij de M9 Plus niet aan de achterzijde geplaatst. Mogelijk kiest HTC ervoor om de scanner – net zoals Samsung – te implementeren in een homeknop. Die toets is sowieso een opvallende verschijning, aangezien eerdere smartphones van HTC geen fysieke, maar capacitieve knoppen aan de voorzijde hebben.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9+
HTC One M9+

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu