De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Prijs, releasedatum en productfoto’s HTC One M9 uitgelekt’

Redactie
22 februari 2015, 10:55
2 min leestijd
‘Prijs, releasedatum en productfoto’s HTC One M9 uitgelekt’

De Duitse webshop Cyberport heeft per abuis de vermeende productfoto’s en specificaties van de HTC One M9 online gezet. De productpagina met een releasedatum voor het toestel verscheen kort online, maar is inmiddels verwijderd.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9 release, specs en foto’s

htc one m9 release datum

Volgens Twitter-lekker Upleaks, die al eerder informatie over de onaangekondigde HTC One M9 publiceerde, komen de HTC One M9 specificaties en foto’s overeen met eerdere informatie die over het toestel uitlekte. De M9 verschijnt in de kleuren donkergrijs, goud/zilver en goud. In de vermeende productfoto’s zijn deze modellen afgebeeld. De M9 wordt volgens de webshop op 9 april geïntroduceerd voor een adviesprijs van 749 euro. Op 1 maart aanstaande wordt de smartphone onthuld op een aparte persconferentie in Barcelona.

De M9 heeft qua design veel weg van zijn voorganger, de HTC One M8. Wel wijkt de camera aan de achterzijde af; dit wordt een 20 megapixel-camera met een iets andere look dan de ultrapixel-camera van de M8. Verder is de sleuf voor de micro-sd-kaart naar de andere kant verplaatst en wijkt de indeling van de knoppen op het toestel iets af. Echt ingrijpende veranderingen aan het design heeft HTC niet aangebracht, maar dat is wat ons betreft alleen maar goed nieuws.

Specificaties

htc one m9 foto

Wat specs betreft wijkt de informatie die Cyberport kort online zette niet af van wat we al eerder hebben gehoord. De M9 krijgt een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie, twee BoomSound-speakers aan de voorzijde, 32GB aan uitbreidbare opslag en een 2900 mAh-accu.

Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 810-chip met een 2GHz octacore-processor die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Ook zal het toestel uit de doos op Android 5.0 draaien met de vernieuwde Sense 7.0-skin van HTC.

Op de site van TechnoBuffalo zijn ook afbeeldingen van de gouden HTC One M9 te bekijken.

Het laatste nieuws over de HTC One M9

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu